Deze maaltijd zet je in een hand omdraai op tafel! De maaltijd bevat onwijs veel groente, dus je hebt je portie groente meteen binnen.
Wat heb je nodig (per persoon?)
-75 gram rundergehakt
-150 gram Italiaanse roerbakgroente
-Klein handje vers gesneden basilicum
-1 (kleine) courgette (of een bakje kant en klaar gesneden courgetti)
-1 teentje geperste knoflook
-75 ml passata
-theelepel itialiaanse kruiden
-peper en zout naar smaak
Bereidingswijze:
Rul het gehakt, voeg de knoflook, peper en zout toe. Als het gehakt bijna gaar is voeg je de roerbakgroente en de basilicum toe.
Maak ondertussen met een spirelli (spiraalsnijder) dunne sliertjes van de courgetti.
Als de groente gaar wordt, voeg je de passata en de Italiaanse kruiden toe aan het gehakt en groente.
In een andere pan verwarm je de courgetti slierten in een klein beetje olie. Dit hoeft maar eventjes, zodat de courgetti een lekkere bite heeft.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties